Om oss

Om oss

Nu har vi öppnat butiken som vi själva länge har saknat. Vi vill göra det lättare för alla att kunna köpa närproducerade & ekologiska varor på ett och samma ställe. Det finns 180 mathantverkare i länet som tillverkar härliga, goda produkter som vi vill hjälpa till att lyfta fram.

Vi tar även hem ekologiska varor av hög kvalité från övriga Sverige och andra delar av världen. Tanken är att här kan ni handla en komplett måltid och vi hjälper gärna till med tips om olika maträtter.

När vi fick barn för snart 15 år sedan så började vi tänka mera på vad vi köpte för mat. Några år senare så skrev Mats-Erik Nilsson boken om ”Matfusket” och om alla tillsatser i maten. Då började vi läsa mer på innehållsförteckningen än på prislappen och såg att det finns mycket bra mat utan E-nummer. Det ledde till att vi började köpa mer lokala och ekologiska produkter. Elisabeth: De senaste 6 säsongerna har jag jobbat i butiken på Ås Trädgård där Lars och Liv säljer egenodlade, ekologiska grönsaker. En fantastisk arbetsplats med alla fräscha grönsaker och mötet med alla goa, glada kunder!

Stefan: Min erfarenhet av butik är att handla i dem! Min arbetserfarenhet är inom vård och omsorg och med IT. De senaste 14 åren har jag arbetat med IT frågor inom Östersunds kommun. Jag kommer att fortsätta inom det arbetsområdet men tillbringa så mycket tid som möjligt i butiken.

 

Elisabeth o Stefan

Copyright © All Rights Reserved